Product filters Product filters

AJ Waterbedden

  BASIC OF SPLIT WATERBED

AJ Waterbedden heeft een kwaliteitswaterbed met diverse mogelijk heden. Perfecte ligcomfort en design.  U kunt het bed zelf samenstellen in de opties die aj waterbedden u aanbied. Hoofdborden en of ladenblok of toch liever een boxspring model is allemaal mogelijk kom kijken en proefliggen in onze showroom.

AJ BED WORDT INCLUSIEF GELEVERD:

Watermatras(sen)

Soft - side basic of split

Veiligheidsvoering

Verwarming

Tijk

Bodemconstuctie 

Standaard instaphoogte 55 cm

AJ Waterbedden geef de gezonde en verfrissende slaap aandacht, dit is de filosofie van AJ Slaapsystemen.  Slapen op een waterbed biedt een bijzondere, aangename en hygiënisch gevoel. AJ heeft kwalitatief en hoogwaardige waterbedden en geproduceerd Nederland en belgië. Zo zijn we in staat om waterbedden op maat te laten fabriceren. Wij leggen veel nadruk op kwaliteit, controle en te realiseren door het behoud van de productie en de nieuwe ontwikkelingen. AJ Waterbedden staat voor grenzeloos enthousiasme en de beste kwaliteit in en op onze producten. Laat u betoveren in de wereld van de ultieme ervaring slapen. Elk bezoek aan onze showroom is een unieke ervaring, waar u meer kunt leren over gezond en comfortabel slapen, door onze hoogwaardige specialisme en service . U kunt uw waterbed zelf samen stellen door een keuze temaken uit onze hoofdborden collectie, Instaphoogte tot 60 cm en diverse stabilisatie's.

DUO SYSTEEM

U hebt de keuze of u samen op een matras of op twee aparte watermatrassen slaapt. De twee aparte watermatrassen (Duo) zijn geintregreerd in één bed.

LASNADEN

De bodem van de matras is gemaakt van een speciale warmteverdelend vinyl. De gelamineerde en voorgevormde hoeken zijn met het nieuwste hoogfrequent gelast. Elke las wordt galast met behulp van de nieuwste lasertechnologie,ook de lasnaden aan de onderkant van de matras, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verhoogd. Het stabilisatiesysteem is volledig samen geknoopt en wordt onderaan de matras bevestigd, zodat het stabiel blijft en niet kan verschuiven.

COVER

De cover (tijken) zijn gemaakt van de  innovatieve Lyocell en is volledig vrij van giftige en milieu schadelijke stoffen, daarom heeft het een uitgebreide bescherming tegen huisstofmijt, schimmels, bacteriën en is isolerend. Door een Hygiënische hoes biedt het uitgebreide bescherming tegen schimmels en bacteriën. Huisstofmijten worden weerhouden van hun voortplanting als gevolg van gebrek aan voedingsstoffen.- Heeft geen onaangename geuren. de verantwoordelijke micro-organismen worden geëlimeerd. Geeft geen  toevoeging van giftige of milieugevaarlijke stoffen. Is aangenaam en is een huidvriendelijk materiaal en kan gewassen worden op  60°C.