Product filters Product filters

AJ Boxspring

U bent op zoek naar een Boxspring en u kunt het niet vinden. Laat u inspireren door AJ Boxsprings . AJ Boxsprings heeft ruime keuze in Boxsprings vlak of electrichverstelbaar, matrassen, topdekmatrassen,designpoten en hoofdborden. Kijk en creëer uw eigen boxspring. Karakteristiek, Minimalisme, Rommantisch of Stijlvol. Onze boxsprings zijn er diverse maten, kleuren, stoffen en Leatherlooks. 

AJ Waterbedden geef de gezonde en verfrissende slaap aandacht, dit is de filosofie van AJ Slaapsystemen.  Slapen op een Boxspring biedt een bijzondere, aangenaam gevoel. AJ heeft kwalitatief en hoogwaardige Boxsprings en geproduceerd Nederland, België en Denemarken. Zo zijn we in staat om Boxsprings op maat te laten fabriceren. Wij leggen veel nadruk op kwaliteit, controle en te realiseren door het behoud van de productie en de nieuwe ontwikkelingen. AJ Waterbedden staat voor grenzeloos enthousiasme en de beste kwaliteit in en op onze producten. Laat u betoveren in de wereld van de ultieme ervaring slapen. Elk bezoek aan onze showroom is een unieke ervaring, waar u meer kunt leren over gezond en comfortabel slapen, door onze hoogwaardige specialisme en service . U kunt uw Boxspring zelf samen stellen door een keuze temaken uit onze hoofdborden collectie,  diverse Matrassen, toppers en boxen. Instaphoogte tot 75 cm.

SLAAPADVIES:

Doordat de Boxspring perfect gestofeerd is, krijgt uw box zijn eigenzinnige uitstraling. De AJ Boxspring bestaat uit een pocketveer boxspring in combinatie met een pocketveermatras, biogreen of een watermatras. De Compinatie Pocketveer op Pocketveer, biogreen of een ligtgewichtwatermatras zorgt voor een perfecte lichaamspasvorm, minder drukpunten is minder knelpunten, minder knelpunten beteken dat u minder in uw slaapt gaat draaien en woelen. Minder draaien en woelen betekent dat u beter bent uitgerust en beter uitgeslapen. De prijzen zijn vanaf 90 x 200 PockerveerBoxspringTotaal instap hoogte 55cm tot 75cm.