4 D Inbouw

List price: 1.895,00
1.625,00
You save: 270,00 (14%)
SS4DI
In stock
+

 4 D INBOUW

U heeft nog een mooi bedombouw, maar het slaapsysteem is oud en u zoekt een nieuw goed slaapsysteem? Dan is  4D inbouw  de  oplossing. 4D Inbouw is makkelijk op te maken door het splitsysteem. U kunt  uit veschillende stabilissaties een keuze maken, zelf de sokkel zijn er in diversekleuren of als een spiegelsokkel te verkrijgen. 4D inbouw  is vanaf 100 x 200 te verkrijgen.

4D WORDT GELEVERD INCLUSIEF:

Matras(sen) - soft sideranden split- Veiligheidvoering (Outliner) - Verwarming- Tussenschot bij duo matrassen - Cover Damast zonder middendeelrits - Conditioner -Cleaner - Ontluchtingspomp - Bodemplaat Oregon -Gewichtverdeler - Plinten. (Heeft u al een bodem constructie dan worden de kosten in mindereing gebracht.)

T.T.I. gebruikt exclusief 4D-Vinyl  als waterbedfolie, dat opmerkelijke testresultaten laat optekenen. Deze waterbedfolie heeft zijn kwaliteit reeds bewezen op gebied van comfort en levensduur. 

Zowel in lengte, breedte maar ook diepte toont de moleculestructuur van deze folie een ongekende sterkte en souplesse. Zonder twijfel verlegt de folie ook de grenzen van de vierde dimensie: de tijd (duurzaamheid) en de mogelijkheden om het lichaam te ondersteunen.  Door de eigenschappen van deze nieuwe waterbedfolie krijgen de handelaars in 4D-waterbedden een sterke voorsprong op hun collega's.