Bella Donna Edel Molton Alto

75,00
046204/046223
In stock
+

EDEL MOLTON ALTO

Zeer absorberend en zachte natuurlijke katoenen matrashoes op de basis. Zorgt voor een gezonde slaapomgeving. Ook voor grote matrassen en waterbedden! Alto heeft een hoekhoogte van 45cm.

NATUURLIJK ZACHT

Bieden u de juiste matras dekking voor een ontspannen slaap. Belladonna kostbare Edel Molton, de kwaliteit Hoes voor matrassen van alle maten, beschermt uw matras tegen vuil en zorgt voor een comfortabel droog slaapklimaat. De hoge katoen heipaal is luxueus zacht en zeer absorberend. Transpiratievocht  wordt geabsorbeerd, terwijl het katoen de lichaamstemperatuur tempert.. Een doeltreffende bescherming van uw bed!

UITSTEKENDEPASVORM 

Door het gebruik van elastan, Slipcovers en premium fit  voor onze Belladonna kostbare Edel Molton kan de (water)matras  gemakkelijk worden bedekt , ook bij bijzonder hoge matrassen en waterbedden.

BEKROOND  

Belladonna kostbare Molton Covers zijn gemaakt van 82% katoen, 16% polyester, 2% spandex (100% katoen in de stapel). Natuurlijk getest Öko-Tex Standard 100 en bekroond met het label "Confidence in Textiles '!

Indien onvoldoende voorraad Levertijd :  5 tot 10 werkdagen

 

LEVERTIJD :               5 tot 10 werkdagen

VEZENDING:               Boven de € 50,-  Gratis

VERZENDING:            Buiten nederland     Boven de € 75,- Gratis 

RETOURNERING:        Binnen 2 werkdagen in orginele en verzegelde verpakking , Kostenkoper.