2 Sleep Bow

4.495,00
WB2SBOW
In stock
+

 

2 SLEEP BOW

Een 2 Sleep slaapsysteem is een waterbed met het hoofdbord Bow en heeft het model van een boxspring. Het Model Boxspring  heeft 3 verschillende uitvoeringen en diverse mogelijkheden hoofdborden. Elk slaapsysteem wordt volgens de regels van de kunst met de beste en meest edele materialen met de hand vervaardigd. Dat maakt 2 Sleep ook een Uniek stuk. Uw jarenlang optimaal ligcomfort wordt gegarandeerdt door  het 'FIS' Fysiologisch intelligentie systeem. Hierdoor past uw 2 Sleep slaapsysteem zich voordurend aan uw lichaam en fysiologie aan.

CREATE YOUR DREAM

Profine slaapsystemen kenmerken zich door het unieke slaapcomfort. Profine staat voor design, vernieuwing en comfort. Profine blijft vernieuwend op het gebied van design en ergonomie. De ergonomische slaapsystemen zorgen voor een optimaal slaapcomfort.

DESIGN

De bedden zijn geheel naar uw wensen samen te stellen, diverse designs en kleuren zijn mogelijk. Daarnaast zijn er diverse opties en accessoires verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse design hoofdborden die u veel comfort bieden tijdens het televisie kijken of het lezen van een boek.

MULTIMEDIACASE

Profine slaapsystemen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een multimediacase. Door 1 druk op de knop opent de voetbordkoffer zich automatisch en komt de televisie door middel van een lift omhoog.

2 SOUND SYSTEM

Enkele andere opties zijn het 2 vibes massagesysteem of het 2 sound system. Bij het 2 sound system wordt door een “pulse geber” onder de matras elk geluid omgezet in trillingen. Alles wat u ziet en hoort, voelt u tegelijkertijd in uw bed. Multimedia beleving ten top!

Er zijn verschillende nachttafels verkrijgbaar, waaronder nachttafels met (automatische) verlichting en lades.

 “LET THE MUSIC PLAY”.
Een nieuwe mogelijkheid is een nachttafel met iPhone aansluiting. Deze aansluiting is geschikt voor de iPhone 4 en iPhone 5, heeft een USB poort, SD kaartslot, aux ingang en blue tooth. Bij het aansluiten van de iPHone, laadt deze automatisch op.

Uiteraard zijn er nog meer opties en accessoires verkrijgbaar, voor elk soort slaper is er een uniek slaapsysteem samen te stellen.

PROFINE SLAAPSYSTEMEN

Profine slaapsystemen zijn exclusief in onze showroom verkrijgbaar. Bent u geinteresseerd geraakt door de verscheidenheid aan designs en de unieke mogelijkheden dan kunt u vrijblijvend langskomen in onze showroom. In de showroom kunt u vragen naar de mogelijkheden en kunt u zich uitgebreid laten informeren, samen met u stellen wij dan uw persoonlijke slaapsysteem samen waarin al uw wensen worden meegenomen.

In de afbeeldingen geven wij u alvast enkele voorbeelden, zodat u een indruk krijgt van de uitgebreide mogelijkheden en de diverse designs.

Profine slaapsystemen zijn exclusief in onze showroom verkrijgbaar. Bent u geinteresseerd geraakt door de verscheidenheid aan designs en de unieke mogelijkheden dan kunt u vrijblijvend langskomen in onze showroom. In de showroom kunt u vragen naar de mogelijkheden en kunt u zich uitgebreid laten informeren, samen met u stellen wij dan uw persoonlijke slaapsysteem samen waarin al uw wensen worden meegenomen.De Prijs is een vanaf prijs 140 x 200) Een 2 sleep is alleen te verkrijgen in onze showroom.