Bella Donna Clima kussensloop

21,00
BDCKSLP240 54
In stock
+

BELLA DONNA CLIMA KUSSENSLOOP (SET)

Gezonde slaap heeft de juiste voorwaarden. Daarom zorgt onze Belladonna klimaat Hoes voor een geweldig klimaat met actieve hygiëne. De beschermkap voor matrassen in alle maten en grote maten biedt met haar badstof gemaakt van 100% Tencel ® een effectieve vochtregulatie. De natuurlijke cellulosevezels Tencel ® absorbeert vocht goed, opslaat en vrijgeeft op de dag in het milieu. De matrashoes Belladonna klimaat zorgt voor een aangenaam droog en gezond milieu in je slaapkamer en verwijdert huisstofmijt, bacteriën en geurtjes aan het kweekmedium. Ook wel kussenhoesverkrijgbaar.

UITSTEKENDE PASVORM

Door het gebruik van elastaan inonze Belladonna Clima zetelbekleding hebben een uitstekende pasvorm en kan gemakkelijk worden opgemaakt - ook bij bijzonder hoge matrassen en waterbeddenPraktisch om de easy-care hoes gebruiken wordt getekend als een normale hoeslaken en draagt dus weinig aan de werkelijke lakens op.

SPLIT HOESLAKEN 

Een Splithoeslaken is geschikt voor elektrisch verstelbaar slaapsysteem. De split hoeslaken heeft een inkeeping een M model, Dubbelsplit heeft boven en onder een inkepingen het H model.Voor oplegmatrassen die boven op uw normale matras ligt. Een SplitTopperHoeslakens voor elektrisch verstelbaar slaapsysteem verwijzen wij u naar Percal topper hoeslaken.

DUURZAME TENCEL ®

Tencel ® is gemaakt van hout hernieuwbare bron is volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen chemische toevoegingen. Het gebruikte hout komt uit duurzame bosbouw

BEKROOND

Bella Donna Clima is gemaakt van 82%Tencel®,16% plyester,2%spandex(100%Tencel in de badstof oppervlak).Natuurlijk getest Öko-Tex Standard 100 en bekroond met het label "Confidence in Textiles '!

Indien onvoldoende voorraad Levertijd :  5 tot 10 werkdagen

Levertijd:            5 tot 10 werkdagen

Verzending :       Gratis  

Retournering :     Binnen 2 tot 5 werkdagen, ongebruikt en in orginele verpakking. Kostenkoper.