HackettLane Athena

List price: 89,95
79,95
You save: 10,00 (11%)
HNLDBOATA
In stock
+

ATHENA  DEKBEDOVERTREK

Het dekbedovertrek uit de Refined-Satijn collectie Athena heeft prachtige flow afdruk in de kleur Continent sphere blue  op een bedje van wonderschone kleur Ivory . Athena is in de kleuren combinatie sphere blue en Ivory Camil  is een streling voor uw ogen, heeft een uitstraling van zachte tinten, liefelijk en rust. Camil is een een levendige herinnering van bescheiden wonderen van de natuur. Ook Camil is een HackettLane 2 face, heeft een back en een front-side, dus 2 dekbedovertrekken in één. Kwaliteit: 100% Katoen-satijn Reactief geverfd  Kleur: Continent blue

SLAAP ADVIES:

Om u slaapkamer naar een hoger, verfijnder niveau te tillen geven wij u een goed en uitgebreid advies. Uitgaande van de Nederlandse wisselende winter seizoen. U neemt het voor en najaar deel van uw 4 Seizoenen dekbed daar gebruikt u dit mooie dekbedovertrek Anilla voor. Voor het zomerdeel kiest u dan een Uni Satijn - Percale  of Bamboo dekbedovertrek. En een wafel Zomerdeken gebruikt u als een sprei . Neem een effen hoeslaken en een laken om uw dekbedovertrek te beschermen. Hoeslaken en moltons om het geheel compleet te maken de wafelsprei/zomerdeken of een bont Sprei  zo ziet u slaapkamer en knus en behaaglijk uit. Extra Tip!! Voor de romantiek, zet op de televisie een nep -openhaard aan.

BEDMODE ADVIES :

1. 4 Seizoenen Dekbed HeckettLane dekbedden  Anilla dekbedovertrek in combinatie met een Bamboo dekbedovertrek in de kleur Ice green met een Zomerdeken in de kleur Chalk blue of een Bella donna sprei in de kleure Arktis en een  Bella donna hoeslaken  Wit 1000 of Arktis 302 

2. 4 Seizoenen Dekbed HeckettLane dekbedden  Anilla dekbedovertrek in combinatie met een Bamboo dekbedovertrek in de kleur Ice green met een Zomerdeken in de kleur Taupe grey of een Bella donna sprei in de kleure Arktis en een  Bella donna hoeslaken  Wit 1000 of Arktis 302 of mokka 121 

Unieke structrures en texturen zodat uw bed er perfect en uitnodigend uitziet. Stoffen als schaduw en licht, met een eigen harmonie. HackettLane Refined combineert verschillende texturen, kleuren en vormen op elegante wijze. Vormgegeven op basis van de laatste trends en uitgevoerd in hoge kwaliteit (Bamboo) katoen -satijn, is het bedlinnen in deze lijn in staat elke slaapkamer naar een hoger, verfijnder niveau te tillen. Een betaalbare, tijdloze en unieke lijn voor diegenen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl in de slaapkamer. In beperkte oplage geproduceerd. HackettLane heeft dekbedovertrekken, hoeslakens en Sluimerrollen (nekrollen) op de markt gebracht die zo zacht zijn als een Perzik. Dit zorgt voor een optimale nachtrust zodat u 's morgens uitgerust wakker wordt. 

ADVIES:

Bij Camil past een Hoeslaken van  Bella donna in de kleurnummer: 1000 White ; Sluimerrol en extra sloop: Satinado  SierkussenCassander   , Plaid Cassander    Sprei : Wafel sprei /plaid in de  kleur: Continent blue  maakt u uw slaapkamer pas Compleet.

BESCHIKBARE AFMETINGEN (breedte x lengte):

140 x 220 + 1 kussensloop   60x70 

155 x 220 + 1 kussensloop   80x80          

200 x 220 + 2 kussenslopen 60x70    

240 x 220 + 2 kussenslopen 60x70    

260 x 220 + 2 kussenslopen 60x70   

EXTRA'S:

Uni Hoeslakens diverse maten en kleuren

Uni Slopen           40 x 80- 60 x 70 - 80 x 80 in diverse kleuren

Uni Nekrol            25 x 90 in diverse kleuren

Levertijd:             1 tot 5 werkdagen   

Verzending :        Boven de € 50.- Gratis  Buiten Nederland boven de € 75.- Gratis

Retournering :     Binnen 2 tot 5 werkdagen, ongebruikt en in originele verpakking. Kostenkoper.

OVER HECKETTLANE

Bij Heckettlane draait alles om lekker en comfortabel slapen. Daarom maken wij al meer dan 20 jaar met veel aandacht voor detail een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedden, kussens en bedlinnen. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen: dat is ons uiteindelijke doel.

In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat ons echt uniek maakt is ons eigen team van toegewijde designers. Zij zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld over.

Tijdens die reizen laten onze designers zich graag verbazen en verrassen door de kleuren, geuren en smaken van de landen waar zij komen. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van hun bestemmingen.

Eenmaal thuis is het altijd weer de uitdaging om de vertaalslag te maken naar opvallende en unieke designs die ons bedlinnen gaan sieren. Designs die je nergens anders ziet en die de sfeer van een verre bestemming of een levensstijl weerspiegelen en in je slaapkamer brengen.

De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid.

Om die reden noemen we onze collecties ‘Inspiring bedlinen’. Stuk voor stuk zijn het collecties waarmee we hopen een stukje van onze inspiratie op u over te brengen.?Inspiratie om uw eigen slaapkamer die touch te geven die ervoor zorgt dat het die ene unieke plek in huis wordt waar je heerlijk tot rust komt. Omdat het er zo goed uitziet, zo goed voelt, omdat je het er eenvoudig heerlijk vindt.

50% BAMBOE/50% KATOEN-PERCAL