Belvgᴧ Swarouwski

6.995,00
BBSWAR
Voorraad
+

BELVGɅ BOXSPRING HOOFDBORD MET ECHTE SWAROUWSKI STENEN

High quality seating -exclusive fabrics -interior design -tailer made furniture Dat is Belvgᴧ. Belvgᴧ boxsprings is een unieke Boxspring uitgevoerd met thermisch veredele 5 zones pocketveer.De electrisch verstelbaar is uitgevoerd met 2 motoren en pullback, inclusief radiofrequente afstandsbedienning. - Classic I is een 22cm en 24cm (met cuvette) Design box met 5 zones pocketveer en heeft een slanke uit straling. - Classic II is een 32cm en 34cm (met cuvette) design box -Classic III is een 42cm en 44cm (met cuvette) Design box die een uniek ligcomfort heeft.

CREATE YOUR DREAM

Belvgᴧ  slaapsystemen kenmerken zich door het unieke slaapcomfort. Belvgᴧ  staat voor design, vernieuwing en comfort. Belvgᴧ  blijft vernieuwend op het gebied van design en ergonomie. De ergonomische slaapsystemen zorgen voor een optimaal slaapcomfort.

DESIGN

De bedden zijn geheel naar uw wensen samen te stellen, diverse designs en kleuren zijn mogelijk. Daarnaast zijn er diverse opties en accessoires verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse design hoofdborden die u veel comfort bieden tijdens het televisie kijken of het lezen van een boek.

MULTIMEDIACASE

Belvgᴧ slaapsystemen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een multimediacase. Door 1 druk op de knop opent de voetbordkoffer zich automatisch en komt de televisie door middel van een lift omhoog.

2 SOUND SYSTEM

Enkele andere opties zijn het 2 vibes massagesysteem of het 2 sound system. Bij het 2 sound system wordt door een “pulse geber” onder de matras elk geluid omgezet in trillingen. Alles wat u ziet en hoort, voelt u tegelijkertijd in uw bed. Multimedia beleving ten top!

Er zijn verschillende nachttafels verkrijgbaar, waaronder nachttafels met (automatische) verlichting en lades.

 “LET THE MUSIC PLAY”.
Een nieuwe mogelijkheid is een nachttafel met iPhone aansluiting. Deze aansluiting is geschikt voor de iPhone 4 en iPhone 5, heeft een USB poort, SD kaartslot, aux ingang en blue tooth. Bij het aansluiten van de iPHone, laadt deze automatisch op.

Uiteraard zijn er nog meer opties en accessoires verkrijgbaar, voor elk soort slaper is er een uniek slaapsysteem samen te stellen.

BELVGɅ  SLAAPSYSTEMEN

Belvgᴧ slaapsystemen zijn exclusief in onze showroom verkrijgbaar. Bent u geinteresseerd geraakt door de verscheidenheid aan designs en de unieke mogelijkheden dan kunt u vrijblijvend langskomen in onze showroom. In de showroom kunt u vragen naar de mogelijkheden en kunt u zich uitgebreid laten informeren, samen met u stellen wij dan uw persoonlijke slaapsysteem samen waarin al uw wensen worden meegenomen.

In de afbeeldingen geven wij u alvast enkele voorbeelden, zodat u een indruk krijgt van de uitgebreide mogelijkheden en de diverse designs.

Het merk Belvgᴧ Boxspring is uitsluitend en exclusief te verkrijgen in onze showroom.