Bella Donna Molton wit Split

49,50
2404
In stock
+

MOLTON WIT SPLIT

Heeft een splitlengte van 80 cm. Zeer absorberend en zachte natuurlijke katoenen matrashoes op de basis. Zorgt voor een gezonde slaapomgeving. Ook voor grote matrassen en waterbedden! 

NATUURLIJKE ZACHT

Bieden u de juiste matras dekking voor een ontspannen slaap. Belladonna kostbare Edel Molton, de kwaliteit Hoes voor matrassen van alle maten, beschermt uw matras tegen vuil en zorgt voor een comfortabel droog slaapklimaat. De hoge katoen heipaal is luxueus zacht en zeer absorberend. Transpiratievocht  wordt geabsorbeerd, terwijl het katoen de lichaamstemperatuur tempert.. Een doeltreffende bescherming van uw bed!

 UITSTEKENDE PASVORM

 Door het gebruik van elastan, Slipcovers en premium fit  voor onze Belladonna kostbare Edel Molton kan de (water)matras gemakkelijk worden bedekt , ook bij bijzonder hoge matrassen en waterbedden. Praktisch om de easy-care hoes gebruiken en wordt getekend als een normaal hoeslaken.

BEKROOND

Belladonna kostbare Molton Covers zijn gemaakt van 82% katoen, 16% polyester, 2% spandex (100% katoen in de stapel). Natuurlijk getest Öko-Tex Standard 100 en bekroond met het label "Confidence in Textiles '!

Levertijd:            5 tot 10 werkdagen

Verzending :       Gratis  

Retournering :     Binnen 2 tot 5 werkdagen, ongebruikt en in orginele verpakking. Kostenkoper.