6 Cascade Caribbean Dream "NIEUW VINYL"

List price: 1.607,00
1.415,00
You save: 192,00 (12%)
WCCSDCBDR
In stock
+

Beste klant 

Cascade introduceert het nieuwe Vinyl, nog beter nog soepeler en met een nieuw rekpatroon. zie foto

CASCADE LONG BEACH & LONG ISLAND

Cascade Long Beach is een Free flow matras, de Long Island is met fiber gestabiliseerd de beide zijn een lichtgewicht watermatrasDe watermatras ligt in een trapeziumvormige schuimkuip en heeft een passende vorm voor deze schuimkuip. Het watermatras is aan het hoofdeinde 2 cm. dik en loopt schuin weg naar 16 cm. dikt ter hoogte van de schouders. Vanaf het schouder gedeelte gaat de matras weer terug naar 2 cm. dikte. De basis wordt gevormd door een revolutionair watermatras met een unieke inwendige vorm (ongelijkbenig trapezium). Door deze vorm is het mogelijk om met een beperkte hoeveelheid water een ligcomfort te realiseren dat gelijkwaardig is aan dat van de huidige generatie gewone waterbedden. Op deze wijze is er met een aanzienlijk mindere hoeveelheid water ( 95 liter per ligplaats) een volwaardig waterbedcomfort te verkrijgen. Het lichtgewicht watermatras is verkrijgbaar is alle gangbare matrasmaten. Het is als eenpersoons uitvoering alsmede als tweepersoons uitvoering leverbaar. Bij de tweepersoons uitvoering wordt de matras met 2 aparte watermatrassen en kuipen geleverd in tweepersoons tijk. Het lichtgewicht watermatras kan geleverd worden met zonder fiber stabilisatiemateriaal (Long Island) zowel en met fiber stabilisatiemateriaal (Long Island) als met Quantumschuim stabilisatie materiaal (Caribbean Dream ). 

UITVOERING:

De Cascade lichtgewicht watermatras is geschikt voor elektrisch verstelbaar en niet verstelbaar bedebodems zoals Boxspring, Spiraal en lattenboden met poten.  In combinatie met de een lattenbodem of een Boxspring is de Long Beach of de Long Island elektrisch verstelbaar. U kunt het rug gedeelte dan precies in de door u gewenste hoek plaatsen. De stapel kussens in de rug is daardoor voorgoed voorbij. Om uw slaapkamer compleet te maken kunt u voor onderstaande opties kiezen. Cascade heeft dit waterbed in samenwerking met Wa'core opnieuw ontwikkeld. Het is dan ook niet zo gek dat de Cascade Long Beach, Long Island en de Caribbean Dream van Cascade veel op elkaar lijken. Toch zijn er ook duidelijke verschillen in de stabilisaties. Cascade heeft er voor gekozen om een betere watermatras en een hogere kwaliteit schuimrubber te gebruiken. Het geringe prijsverschil dat hierdoor is ontstaan is het dubbel en dwars waard.

OPTIES:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Klik hier voor Ledikant

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Klik hier voor Hoofdborden

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Klik hier voor Nachttafels

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Klik hier voor Bedbanken& Dekenkisten

DE CASCADE CARIBBEAN WORDT STANDAARD MEEGELEVERD: 

Watermatras :             18 Mill vinyl  (5 jaargarantie op hoek en lasnaden.)

Hoogte matras:           20 cm hoog trapezium 2cm / 16 cm /2 cm

Softside randen:           Trapeziumvormige schuimkuip

Veiligheidsvoering :      Outliner

Cover           :             Tijk zonder middendeel rits

Verwarmingselement : Sigma K 70 watt 24 v.

U kunt uw watermatrassen (bed) hierboven zelf samen stellen.

OVER CASCADE

Toen wij eind jaren ’80 van de vorige eeuw begonnen met de productie van Cascade waterbedden, hadden wij eigenlijk maar één doel voor ogen: De beste worden!

Wij waren ons er toen meteen al van bewust dat dit alleen zou lukken als wij vanaf de eerste dag uitsluitend hoogwaardige materialen zouden gebruiken voor de productie van onze waterbedden. In de afgelopen 25 jaar hebben wij aan deze visie vast gehouden. Onze toeleveranciers zijn daarom ook met zorg uitgezocht. En we doen alleen zaken met bedrijven die onze kwaliteitseisen onderschrijven. Kwaliteit is namelijk waar het allemaal om draait bij Cascade!

Deze houding heeft er toe bijgedragen dat Cascade in de loop der jaren is uitgegroeid tot een toonaangevend waterbeddenmerk. Tegenwoordig is Cascade het merk met de grootste naamsbekendheid in Nederland en België. Wie in deze landen ‘waterbed’ zegt, zegt automatisch ‘Cascade’. Ook de Duitse consument heeft de kwaliteit van Cascade inmiddels ontdekt. Daardoor is Cascade ook in Duitsland nu bezig met een opmars.

INNOVATIE 

Cascade heeft zijn goede naam niet alleen verdiend met uitstekende kwaliteit. Ook op innovatief terrein heeft Cascade vanaf het begin de toon gezet. Cascade introduceerde het softside waterbed, Cascade kwam met het rekpatroon in het vinyl, Cascade bracht het elektrisch verstelbaar waterbed op de markt… En ga zo maar door. Door deze niet aflatende hang naar kwaliteit en vernieuwing heeft Cascade de afgelopen vijfentwintig jaar een naam gevestigd als kwaliteits- waterbed met een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteitsverhouding. Inmiddels worden onze waterbedden door heel Europa verkocht en door de consument zeer gewaardeerd. Met enige trots presenteren wij u onze nieuwe collectie waterbedden. Deze collectie is in onze ogen weer helemaal van deze tijd, dus kijk snel of er ook voor u wat tussen staat!

SLAAP LEKKER 

In verband met de stoffering is de levertijd: 4  weken tot 6 weken 

Plaatsing:               Gratis 

Retournering :     Omdat wij u zoveel keuze mogelijkheden in stoffen & Leatherlooks, is retournering niet mogelijk. U kunt de stoffen & Leatherlooks bij ons in de showroom bekijken. Of vraag een stof-staal aan.