4. Bella Donna Alto

119,00
BDPRMA 02031
In stock
+

BELLA DONNA PREMIUM IN 24 KLEUREN  KLIK HIER VOOR GRATIS DECO SIERKUSSEN

Met BELLA DONNA PREMIUM hebben we iets bijzonders nog beter gemaakt. Nog fijner gebreid. Door de extra bewerkingsstap van de dubbele mercerisatie heeft dit hoeslaken een bijzonder glad oppervlak dat zijdeachtig glinstert. Bella Donna-kwaliteit voor de absolute luxeklasse. Nog fijner om aan te raken. Met een zijdeachtig glinsterend oppervlak en schitterende kleuren als gevolg van dubbele mercerisatie. Uniek, stijlvol, ondoorzichtig jerseystof met een perfecte, kreukvrije pasvorm. Het kan niet beter! Bella Donna Premium zijn voor alle matrassen en bedsystemen met een matrashoogte: Standaard 40cm , de Alto 50cm en de Piccolla 30cm.

GEMAAKTVAN: 97% langvezelig katoen garen, 3% elastan tweemaal gemerceriseerd, super gekamd, gecarboniseerd verrijkt met Aloë Vera en zijdeproteïnen

  • unieke, zware, ondoorzichtige single-jersey
  • nog fijnere en gelijkmatigere maasstructuur
  • perfecte pasvorm & kreukvrij
  • sterke rondom aangebrachte elastiek
  • in 24 schitterende kleuren
  • prachtige glans
  • voor alle matrastypes en bedsystemen
  • Matrashoogte tot 10 cm, 30 cm of 45 cm

UITLEG BELLA DONNA JERSEY EN PREMIUNM

Omdat al onze producten uitstekende eigenschappen hebben, is het verschil niet altijd gemakkelijk te zien van buitenaf. Dus hoe begrijpt u welk hoeslaken het beste bij uw eigen behoeften past? We willen hier in een paar woorden Bella Donna Premium met onze Bella Donna Jersey vergelijken. Nog fijner gebreid. Zoals de naam al aangeeft, ligt Bella Donna Premium in zijn uitstekende eigenschappen heel dicht bij onze Bella Donna Jersey - het is gewoon nog exclusiever. Het hoeslaken heeft een nog fijner en gelijkmatiger maaspatroon en geeft daardoor een zeer speciale zijdezachte zachtheid.

FANTASTICH ZACHT - EEN GEVOEL ALS FLUWEEL EN ZIJDE .

Hoeslaken van Mako katoen 2-draads getwijnd, Elastomeer 3 % Hoeslaken met een hoekhoogte van 30 cm en op 90˚wasbaar. In de kleur 1000 White Kwaliteit begint bij de grondstof. Voor Bella Donna elastan Jersey gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit, verfijnd door vergassing twist garens van Makobaumwolle. Deze draad en de fijne toevoegingen aloë vera en zijde proteïnen Belladonna Jersey te verheffen tot de adelstand: Beschouwd als de majesteit onder de dekens. Kwaliteit betekent ook een lange levensduur. Dankzij de geoptimaliseerde garen Pilling is geen probleem en onze moderne verfproces zorgt voor kleurechtheid en kleur schittering in elk Bella Donna vel. En tenslotte noemt kwaliteit voor een perfecte pasvorm. De innovatieve hoek gedeelte, de speciale rubberen band en de hoogwaardige kleding ervoor te zorgen dat Belladonna Jersey elke matras als een handschoen past. De hoge elastische herstel Belladonna Jersey maakt hen ook gemakkelijk om plezier te reinigen - eenmaal op, het past zich plooien naar de matras. 

UITSTEKENDE PASVORM

De Bella Donna hoeslaken met elastaan en "Flexima" rubber past zich perfect op elke matras. Ook ideaal voor grotere maten en vooral voor waterbedden. 

PLAATSING VAN DE GROOTTE LABEL:

De ingenaaide label met de maat en reiniging in een van de hoeken. Deze hoek gelieve in de rechterbovenhoek van de matras om ervoor te zorgen dat het hoeslaken perfect aanpast aan uw matras.

FANCY -ELATISCH

Bella Donna hoeslakens heeft een ongelooflijk elastische kracht. Daarom zijn de hoeslaken rimpel-vrij op uw matras. 

PILLING 

Met behulp van maco katoendraad resulteert in nauwelijks pilling. Dit katoen is zeer hoog, omdat de afzonderlijke vezels zeer lang zijn. Dit resulteert in minder tot geen pilling.  

VOELT ZACHT AAN

De speciale Aloë Vera in de Bella Donna hoeslakens voelt zacht aan op uw huid terwijl u slaapt klik hier voor Bella Donna brochure 

Levertijd :        5 tot 10 werkdagen Dit product wordt voor u in productie genomen.

Verzending:     Boven de € 50,-  Gratis 

Verzending:     Buiten Nederland     Boven de € 75,- Gratis 

Retournering:  Binnen 2 werkdagen in originele en verzegelde verpakking , Kostenkoper.